vineri, 11 februarie 2011

Comunicat nr. 1, din 11.02.2011

Filiala SCMD – „Col. Mihai Irimiea ”, Ploieşti


CAMARAZI,
A sosit momentul să ne manifestăm pentru onoarea noastră, pentru integritatea familiilor noastre, pentru integritatea ţării noastre!

Lăsati preocupările zilnice şi veniţi să demonstrăm ostăşeşte, umăr la umăr, paşnic şi în deplin civism, pentru a ne exprima opinia cu privire la situaţia în care se află ţara şi poporul! Să rupem lanţurile în care a fost constransă onoarea de ostaş roman!

Cei care nu se implică şi lasă pe alţii să hotărască soarta lor şi trag nădejde în mila altora sunt mai vinovaţi decât cei care au opţiunea politică şi o folosesc împotriva propriului popor!

În scopul atingerii revendicărilor noastre sindicale, SCMD organizează, în ziua de 01 Martie, un mare miting în Capitală, cu participarea tuturor membrilor din ţară.

Până în data de 18.02.2011, la sediul nostru din Ploieşti, se fac înscrieri în vederea participarii la aceast miting. Datele necesare pentru înscriere se comunica personal sub semnatură. Deplasarea este asigurată de sindicat.

Cei care doresc şi au posibilitatea să participe, sunt rugaţi să-şi procure diverse articole de recuzită specifice (fanioane drapel, pancarde/afişaje cu lozinci etc).

Alte detalii vor fi transmise pe toate căile de comunicare la dispoziţie, in timp oportun.Preşedintele Filialei SCMD – „Col. Mihai Irimiea ”, Ploieşti

Mr (rz) Cornel GHINESCU