vineri, 17 decembrie 2010


                                                                        OPINII


Referitor la cererea de recalculare:
     
-          fiecare are dreptul să decidă referitor la pensia lui;
-          Ei vor încerca să ne demonstreze că ceea ce cred ei reprezintă lege;
-          putem să trimitem cererile de recalculare, dar cu sau fără comentarii , dar tot ei sunt cei care vor concluziona dacă suntem nişte  CADRE MILITARE ÎN REZERVĂ DUPĂ PLACUL PREŞEDINTELUI, SAU NU – recalculăm pensia aşa cum vrem noi ;
-          regula în ziua de astăzi nu este legea, există doar CUM VREM NOI ;
-          o ultimă variantă poate să se regăsească şi în adresa pe care o voi prezenta .  

*Prezint decât conţinutul.

 Trimit alăturat, pentru a fi introduse în dosarul personal de pensie nr...... din data de ........ următoarele documente:
-          ............
-          ............    

       Recalcularea pensiei pentru militari conform LEGII 119/2010, este contrar prevederilor CONSTITUŢIEI, STATUTULUI CADRELOR MILITARE ŞI LEGISLAŢIEI INTERNAŢIONALE ÎN VIGUARE.
        LEGEA 164/2001 corespunde legislaţiei internaţionale, a constituit un elemen de negociere în acordurile pentru aderare la NATO, a asigurat stabilirea condiţiilor generale şi particulare pentru respectarea drepturilor omului, a realizat cadrul organizatoric reintegrării cadrelor militare de la privaţiunile militare la societatea civilă şi mai ales protecţia socială şi perspectiva dezvoltării  INSTITUŢIEI MILITARE ca element de bază al STATULUI ROMÂN. 

         Acesta elemente, impun o atitudine în conformitate cu jutământul depus ca militar, că în situaţia când se vor recalcula pensiile aplicând LEGEA 119/2010, să îmi rezev dreptul de a cere în instanţele naţionale cât şi în cele internaţionale să beneficiez de legislaţia EUROPEANĂ LA CARE AM ADERET PRIN INCLUDEREA ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ. 

                                                                                          Col(r) Ion VISAN