marți, 9 august 2011


COMUNICATUL BIROULUI OPERATIV
09.08.2011


I. In sedinta B.Op. din 04.08.a.c. s-au stabilit urmatoarele:

1. Marti-16.08.2011, orele 09.00- la Casa de Cultura a Sindicatelor, sala mica,  va avea loc Adunarea Generala trimestriala a Filialei Ploiesti a SCMD cu urmatoarea ordine de zi :
1.                  Darea de seama a Biroului Operativ  privind activitatile/actiunile desfasurate de la ultima Adunare Generala pana in prezent :
2.                  Discutii/propuneri pentru completarea/modificarea ROF al SCMD (Proiectul este publicat pe site).
3.                  Aprobarea  celor patru sindicalisti care vor reprezenta filiala la Conferinta Nationala a SCMD  din luna octombrie a.c. si stabilirea mandatului de reprezentare;
4.                  Discutii ;
5.                  Adunarea de constituire a CAR “Fratia” a cadrelor militare in rezerva si retragere din Ploiesti
2. Repartizarea sumei de 1700 lei brut pentru recompensarea trimestriala a personalului ce a desfasurat activitati cotidiene in aceasta perioada (in medie 200 ron/persoana);
3. Achitarea pe 2 luni(700 lei) a cheltuielilor de intretinere a spatiului folosit;
4. Procurarea unei imprimante performante, tinand cont de volumul enorm de copiere a documentelot impus de noua relatie cu casa de avocatura.

II. Urgentarea depunerii de catre persoanele care au termenul de judecata in septembrie 2011 ( Anexa 1) a documentelor de completare a plicului 1 a (cate 3 copii) ale :
·         Contestatiei trimisa la ministerul de resort,
·          Confirmarii de primire a Contestaiei,
·          Raspunsului la Contestatie 
·         Plicului in care s-a primit aceasta

III. Rugamintea catre sindicalistii care au termene de judecata  la Plicul 1 a in cursul lunii august sa fie prezenti in sala de judecata (Anexa 2)

Presedinte
    Mr.(r)  Cornel GHINESCU