miercuri, 28 noiembrie 2012

MESAJUL SCMD – Filiala col. Irimiea Mihai



MESAJUL
SCMD – Filiala col. Irimiea Mihai
către
„Comunitatea militară ploiesteană”

Stimati camarazi,
Societatea românească trece printr-un moment de grea cumpănă. Noi militarii, activi sau în rezervă din Sistemul Apărării Nationale, ca parte a natiunii suntem mai constienti ca oricând de aceasta.
Fiecare dintre noi ne suportăm încă urmările măsurilor aberante promovate de guvernele portocalii ale regimului Basescu.

Umilintele si jignirile la adresa fiecăreia dintre noi prin desfiintarea statutului de pensionar militar, tăierile de salarii, reducerea pensiiilor într-o nebunie de recalculări, regularizări si revizuiri, mii de procese cu stres si cheltuieli suplimentare, fac parte din opera de „reforma a statului”. Toate acestea au avut consecinte nedrepte asupra statutului Armatei ca institutie fundamentală a statului si ne-a inrautatit viata.

SCMD Filiala col. Irimiea Mihai Ploiesti declară timpul rămas până la 9 decembrie LUNA MOBILIZĂRII GENERALE. Este timpul să demonstrăm că militarii prahoveni în rezervă, retragere, veterani sau urmasi ai celor decedati, prezenti sau nu în diferite organizatii profesionale (sindicat, asociatii etc) reprezintă o fortă. O fortă care este în măsură să oprească dezastrul generalizat pe care l-a instaurat regimul băsescu – sustinut de PDL.
Actiunile deliberat distructive din toate domeniile, dar mai ales în cel militar, reprezintă un atac la securitatea natională, constituind forme ale trădării de ţară.
Tara a fost supusă unui jaf cumplit si unei slăbiri fără precedent pe plan extern.

TRĂDĂTORII TREBUIE SĂ PRIMEASCĂ RIPOSTA NOATRĂ DEMOCRATICĂ.

PREZENTA FIECĂRUIA DINTRE NOI LA VOT ESTE MAI IMPORTANTĂ CA ORICÂND!

A sosit momentul decontului!
Parlamentarii pedelisti între care cei prahoveni au ocupat un loc fruntas - Roberta Alma Anastase, Sever Voinescu Cotoi ne-au pătat onoarea si ne-au tratat ca nedemni atunci când au fost alesii poporului. 
Ce ne promit acum? Desigur repararea daunelor. Pot fi crezuti astfel de oameni? Gânditi-vă de nouă ori atunci când votati!
Unii dintre reprezentantii portocalii candidează pentru a obtine imunitate. Sunteti dispusi stimati camarazi să uitati prin ce ati trecut? Le veti acorda imunitate pentru a nu răspunde în fata justitiei? Încă o formă de abuz?

Trebuie să alegem pentru a face dreptate!
Vinovatii să plătească în raport cu ceea ce au făcut!

Măcar pentru aceasta si nu trebuie alesi cei care si-au bătut joc de lege si legalitate atunci când s-au aflat la putere. Nu va vom acorda încrederea noastră d-nelor Roberta Alma Anastase, Sofia Mihăilescu, Cătălina Bozianu si Simona Schnelbach, d-lor Volosevici si Dobre pentru că Filiala SCMD Ploiesti poartă numele colegului nostru col. Irimiea Mihai, cel care a decedat în timp ce îi scria „comandantului suprem”, acum presedinte guvernator, si pe care l-ati slujit în dispretul nostru al tuturor!!!

Cetăteni ai municipiului Ploiesti dovediti spirit civic si justitiar!
Identificarea culorii si a denumirii partidului (aliantei ARD) în care s-au refugiat pentru a scăpa de judecata dreaptă a cetătenilor acestei tări este o obligatie morală pentru fiecare dintre noi. Nu uitati ca ne-au tratat cu arogantă si ne-au supus deliberat lipsurilor, de la copilul abia născut până la pensionarul ajuns la limita existentei, în timp ce ei se lăfăiau în lux si abundentă, bătându-si joc de banul public!

Nu trebuie să fim rusinea României prin a retrimite în Parlament reprezentantii si sustinătorii regimului băsescu!

Contăm pe maturitatea gandirii si decizia ferma a tuturor camarazilor nostri. Să fie „Unire-n cuget si-n simtiri” si de această data!

Presedinte SCMD – Filiala col. Irimiea Mihai Ploiesti
Maior. (r.) Cornel Ghinescu