duminică, 15 mai 2011


Sambata 14 mai a.c. SCMD Filiala col. (r.) Irimiea Mihai a organizat în coooperare cu o parte a sindicatelor civile si organizatia pensionarilor din Municipiul Ploiesti pichetarea sediului organizatiei judetene a PDL. Participantii si-au exprimat cu acest prilej dezacordul pentru modul în care este guvernata in acest moment tara, au condamnat reactualizarea practicilor dictatoriale, totalitare, dispretuitoare si umilitoare la care este supus poporul roman in general, pensionarii militari in special. Totodată acestia si-au exprimat nemultumirea pentru practicile totalitare ale partidului stat care intelege sa conduca tara doar in interesul unei clientele de partid loaiale si servile.
De altfel alegerile de astazi din PDL au demonstrat faptul ca este o structura aflata la dispozitia presedintelui Basescu cu ajutorul caruia administreaza tara pentru el, familie si camarila sa.
Conducerea filalei noastre multumeste participantilor la manifestre care au inteles sa aiba o implicare activa la actiunile sindicale, dar si fortelor de ordine care s-au mobilizat cu tarcuri metalice pentru a ingradi libera exprimare a unor oameni care au actionat o viata pentru apararea tarii.