luni, 26 decembrie 2011

UN AN ASA CUM A FOST..


A mai trecut un an de luptă sindicală. De luptă cu un sistem antipopular, care a făcut țintă din categoria pensionarilor militari. O parte dintre membrii SCMD și-au căutat dreptatea în justiție și au obținut hotărâri judecătorești prin care li se recunosc drepturile și statutul de militar, abuziv confiscate de actuala putere.
Sunt acestea succese de etapă, într-o luptă care se va finaliza doar atunci când cei care distrug această țară vor da socoteală în fața unei justiții corecte și imparțiale.
Să nu uităm, lupta noastră a fost deschisă cu sacrificiul în condiții tragice al unora dintre colegii și prietenii noștri! A fost și cazul col. Irimiea Mihai care, după cum se cunoaște, a decedat în timp ce-i scria comandantului suprem pentru a-i aduce la cunoștință nemaiîntâlnitele abuzuri cărora el și alții ca el îi erau victime.
Decizia ca Filiala Ploiești să-i poarte numele este o onoare, care trebuie să ne reamintească an de an sacrificiul său pentru dreptate și legalitate.
Nu te vom uita prieten drag și te asigurăm că vom continua lupta ta până la instaurarea deplină a valorilor statului de drept în țara noastră.

Tuturor membrilor și susținătorilor SCMD, un an nou  cu sănătate în care să fie consolidată lupta cu actualul regim corupt și abuziv menținut la putere!

Biroul Operativ al Filialei 1 "Col.(r.) Mihai IRIMIEA" - Ploiesti